Satsa på gåvokort till personal

För att uppmärksamma dina medarbetare, så kan gåvokort till personal vara ett bra alternativ. Med gåvokort till personalen kan du visa dem uppskattning på ett riktigt bra sätt. Detta gåvokort kan du hitta via Mobila presentkort och just skicka ut som sms med. Det är viktigt att man som chef ser till att man visar sin personal uppskattning på olika sätt. Med ett digitalt gåvokort kan du göra just detta. Dessa gåvokort passar bra som:

  • Sommargåva
  • Julklapp
  • Tackpresent
  • Välkomstgåva
  • För att visa uppskattning

Ge ett digitalt gåvokort till din personal

När det gäller gåvokort till personal, så kan du som sagt skicka detta via Mobila Presentkort. Det är enkelt och smidigt. Det du kan göra är att antingen välja en viss produkt eller Sverigechecken med ett belopp upp till 500 kr. Sedan skriva in en hälsning, samt mottagarens mobilnummer och sätta datum för utskick.

För företag finns det även möjlighet att skicka ut dessa gåvokort via mail med om det är lättare för dig.

Smarta presentkort för dina medarbetare

Digitala gåvokort är smarta, eftersom de är så enkla att skicka ut via sms eller mail. Mottagaren kan sedan lösa in det på ett valfritt ställe där dessa gäller. Det finns idag runt 3000 butiker som tar emot dessa! Det runt om i hela Sverige.

Bland de produkter som det går att välja på finns det bland annat fika, godis, glass, choklad och snax. Sedan går det att sätta en summa istället för produkt, så att mottagaren själv kan bestämma vad han eller hon vill ha.